Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ, ΜΠΟΥΦΕΣ, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Η τραπεζαρία είναι το μέρος που συγκεντρώνει τα μέλη μιας οικογένειας και τους φίλους. Είναι το δεύτερο κατα σειρά έπιπλο μετά το σαλόνι μας στο οποίο θα συζητήσουμε, θα γευματίσουμε, θα αναλύσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα σχεδιάσουμε το αύριο. Γι αυτό λοιπόν η τραπεζαρία μας πρέπει να είναι άνετη όμορφη και λειτουργική. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς τραπέζι που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας για να δημιουργήσετε και εσείς ένα ευχάριστο περιβάλλον σην τραπεζαρία σας. Τραπέζια σε μοντέρνα σχέδια και υλικά, ελληνικών και ευρωπαϊκών εταιρειών. Ξύλινα τραπέζια, μοναστηριακά τραπέζια, με μασίφ και ακατέργαστο ξύλο, με μέταλλο και γυαλί και και πρωτοποριακά υλικά όπως μάρμαρο, και κεραμικές επιφάνειες. Σε διάφορες διαστάσεις, χρωματισμούς, σταθερά ή ανοιγόμενα για να καλύψετε τις ανάγκες που επιθυμείτε.

ΜΠΟΥΦΕΣ

Για να πλαισιώσετε το τραπέζι σας να εξοικονομήσετε αποθηκευτικό χώρο και να ολοκληρωθεί η όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο της τραπεζαρίας σας επιλέξτε και τον κατάλληλο μπουφέ ή ερμάριο. Σειρές μπουφέδων και έπιπλων αποθήκευσης με όμορφο σχεδιασμό. Μπουφέδες μοντέρνου σχεδιασμού με μεγάλη ποικιλία υλικών και σχεδίων σε υλικά όπως μασίφ ξύλο, λάκα, γυαλί και πολλά άλλα.

ΚΑΡΕΚΛΕΣ

Το πιο σημαντικό πράγμα στην λειτουργικότητα και άνεση της τραπεζαρίας είναι οι καρέκλες της. Δείτε διάφορα σχέδια σε καρέκλα μοντέρνας, industrial, vintage & minimal γραμμής. Καρέκλες με αναπαυτικά καθίσματα και λιτό η και πιο ανατρεπτικό design. Με πολλές επιλογές για να προσαρμοστούν στα δικά σας δεδομένα. Καθίσματα ελληνικής και ιταλικής προέλευσης.

Μοντερνα Επιπλα τραπεζαριας Οικαδε Ιδομενεως 86 Ιλιον Περιστερι Αθηνα. 

 

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα 

Εμφάνιση10 ανά σελίδα
 1. Εκτός αποθέματος

 2. Εκτός αποθέματος

 3. Εκτός αποθέματος

 4. Εκτός αποθέματος

 5. Καρέκλα Guapa

  Καρέκλα εισαγωγής με μεταλλικό σκελετό και δέρμα. Μάθετε περισσότερα

  Εκτός αποθέματος

 6. Εκτός αποθέματος

 7. Καρέκλα Sharon

  Μοντέρνα επενδεδυμένη καρέκλα. Μάθετε περισσότερα

  Εκτός αποθέματος

 8. Τραπέζι Castle

  Ξύλινο τραπέζι μασίφ ακατέργαστο. Μάθετε περισσότερα

  Εκτός αποθέματος

 9. Tραπέζι Copenhagen

  Μοντέρνο τραπέζι με μεταλλικά πόδια. Μάθετε περισσότερα

  Εκτός αποθέματος

Φθίνουσα Ταξινόμηση

Πλέγμα  Λίστα 

Εμφάνιση10 ανά σελίδα