Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ

 

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ Η ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΟ ΞΥΛΟ, ΤΡΑΠΕΖΙ ΞΥΛΙΝΟ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ

Τραπεζαρία μασίφ. Μία τάση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στον κλάδο της κατασκευής επίπλων είναι η επιστροφή σε φυσικά υλικά και η χρησιμοποίηση μασίφ ή ακατέργαστου ξύλου. Ένα ρεύμα που εντάσσει τα έπιπλα στις μοντέρνες τάσεις της διακόσμησης των τελευταίων ετών οι οποίες κινούνται σε industrial, vintage, ρουστίκ, country και boho στυλ. Δείτε στην υποκατηγορία αυτή του ιστότοπού μας, προτάσεις από τραπεζαρίες της εταιρείας μας που έχουν μασίφ & ακατέργαστο ξύλο.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΟ ΜΕ ΣΙΔΕΡΕΝΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ

Τραπεζαρίες που έχουν επιφάνεια στο καπάκι τους με μασίφ ή ακατέργαστο ξύλο και διάφορες μεταλλικές βάσεις με λιτό ή και πιο ιδιαίτερο σχεδιασμό. Προσφέρονται σε διάφορα πάχη στο καπάκι, ποικίλες διαστάσεις και χρωματισμούς και πολλές από αυτές και με προεκτάσεις.

ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΜΑΣΙΦ ΞΥΛΙΝΑ

Τραπέζια κατασκευασμένα εξ΄ολοκλήρου από μασίφ ξύλο με μοντέρνο σχεδιασμό που μέσα από τον απλό σχεδιασμό τους αναδεικνύουν την ομορφιά του ακατέργαστου ξύλου. Προσφέρονται σε διάφορες διαστάσεις και χρωματισμούς και πολλά από αυτά με προεκτάσεις.

ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

Οι μοναστηριακές τραπεζαρίες έχουν τις ρίζες τους στο Βυζάντιο. Το φαγητό ήταν μια καθημερινή αγαπημένη συνήθεια για τους Βυζαντινούς καθώς και τα μεγάλα πολυμελή γεύματα τα οποία λάμβαναν χώρα σε επιμήκη ξύλινα ή μη τραπέζια. Δείτε στην συλλογή μας μοναστηριακές τραπεζαρίες που φθάνουν σε μήκος μέχρι και 3 μέτρα.

Μασιφ τραπεζαριες ελληνικης και ιταλικης κατασκευης απο την εταιρεια Οικαδε Ιδομενεως 86 Ιλιον Περιστερι Αθηνα.